Kisapaussin viettoa ja uusien juttujen treenausta. Pois mukavuusalueelta.

Joulu meni ja uusi vuosi alkoi. Ollaan vietetty kisapaussia Puten kanssa jo marraskuusta saakka. Lähinnä syy on se, että haluan pitää taukoa ja lisänä se, että meillä on muutamia ohjauksia joissa on parantamisen varaa.

Irman viralliset selkäkuvat tuli monen kuukauden jälkeen ja tulos yllätti täysin. Kuvaava eläinlääkäri sanoi klinikalla selän olevan ok. Mutta kennelliitosta lausunto tuli LTV4:nä. Irma on sijoituskoira, ja tällä hetkellä on pohdinnassa tuleeko Irmalle pentuja. Jos tulee, niin LTV0 koiran kanssa, mutta schipperkeissä LTV0 on ikävä kyllä jo aika harvinainen. Tutkimattomia köytetään surutta jalostuksessa yhdessä, ja näin ollen ehkä jopa LTV4 lisääntyy vain entisestään. Alkushokin jälkeen, on mieli rauhallinen. Kyselin ja punnitsin. Tuo lausunto ei tule muuttamaan Irman elämää mitenkään. Jatketaan normaalisti harrastuksia ja huolletaan säännöllisesti kuten aiemminkin. Möllikisoissa Irma onkin jo käynyt, tuloksena 5vp.

Joulu meni töitä tehdessä ja sukulaisia tavatessa, sekä hieman lomaillessakin. 

Ollaan käyty treenaamassa valvennuksessa Kokkolassa Sari Lehdon opissa, sekä sain vieraaksi taitavan Kati Kuuttilan. Molemmat antoivat arvokkaita neuvoja tulevaan.

Ensi vuodelta odotan toteutuvan eniten, että saamme mahdollisesti koiraperheeseen lisäystä. Working kelpie suunnitelmia... nähdään ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Alla muutamia kuvia, sekä video Katin valmennuksesta.
https://youtu.be/XsnIjyYxNxo

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nopsajalka Irma