Paljon on tässä taas tehty ja ehtinyt tapahtua. Kävimme tuossa Turussa sisarustapaamisessa. Rele siis tapasi muut suomeen tulleet sisaruksensa. Oli kyllä huisketta se viikonloppu. Lenkkeilimme kauniissa Paimion metsissä, paimensimme Liedossa Kaisa Hilskan tilalla ja agilityäkin kerkesimme tehdä Elina Jänesniemen kiva-areenalla.
Tuo viikonloppuhan sytytti minussa ja Releessä paimennuskipinän. Rele on kyllä aito workingkelpie ja tekee töitä sen mukaan. Näin ollen olemme aloittaneet agilityn ohelle paimennuksen harrastuksena. Tällä hetkellä Rele ja minä opetetllaan paimennuksen saloja nautojen parissa.
Releen myötä olen oppinut sen, että on paimenkoiria, jotka kuuluu FCI1-ryhmään tai on Paimenia isolla P:lla. Nyt omistan koiran, jolla nämä kaikki vietit on aidosti vielä tallella ja sen oikeus on päästä niitä viettejä myös käyttämään. Olen todella iloinen, että olen saanut jalan oven rakoon ja pääsemme kerran viikossa oppiin.

 Tässä muutamia kuvia Turku viikonlopulta. Kuvat on ottanut Rita Larjava. Tiina Jaakkolan kuvia lisään vielä myöhemmin :)
Paimentamassa Kaisa Hilskan opissa. Kuva: Rita Larjava
Paimentamassa Kaisa Hilskan opissa. Kuva: Rita Larjava

Paimentamassa Kaisa Hilskan opissa. Kuva: Rita Larjava

Agilityssä. Kuva: Rita Larjava

Kelpie pusu. Eli pusu siskolle. Kuva: Rita Larjava

Lenkkiseura. . Kuva: Rita Larjava

Ringarooman sisarukset. Kuva: Rita Larjava

Meidän Renttu. Kuva: Rita Larjava

Lenkkiseurue. Kuva: Rita Larjava


Rele. Kuva: Rita Larjava
Agilityä kuolaposkella. Kuva: Rita Larjava

Rele. Kuva: Rita Larjava


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nopsajalka Irma